Red Mummy
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
...I'm living for my loved ones, with our red blood flowing through our veins until death do/tear us apart...
Monday, October 27, 2008
Blog baru blog lama...
jangan terkejut
memang saje saya post entry baru kat blog lama saya nih...

ai have moved to my new domain, www.redmummy.com months agooooooooo, but ai still miss my old red blog

for those yang rajin menyinggap di rumah merah lama ini, terima kasih sekalung harta budi, but do remember no new update in this blog anymore.

See me at my www.redmummy.com

It s more happening :)
RED MUMMY redded @ 3:07 AM  
Thursday, June 26, 2008
Cak!!!

miss me? look for me at my new domain

http://redmummy.com



RED MUMMY redded @ 5:05 PM  
Wednesday, April 23, 2008
Dotcom is up!
My lovely frens,


please go back to my redmummy.com . the domain is up already...new post will be uploaded from dotcom.



see you there....



http://redmummy.com



RED MUMMY redded @ 12:06 PM  
Photos jadi X...
i have to hold all entries

semua gambar aku uploaded from domain lama, and la ni lak my server is transferring

tu pasal gambar x keluar

kelam kabut tollah dari pagi tadi, sirman copek lahhhhhh
RED MUMMY redded @ 9:45 AM  
Tuesday, April 22, 2008
2 pairs...


i shall update bout chess, but nanti2 lah..i miss my son so much. lama tau ai tak tidur ngan dia. lama tu adalah semalam 2 hiks. biasanya weekend mmg dia meloncat tidur ngan aku lah, tp ada kalanya tetiba je dah ada sebelah aku ye. bukan sblh apaknya.




ni belum pun waktu tidur, i just got back from office, lepas dia study kitorg berduaan lam bilik. borak light2..how s school kawan2 macamana, ada gelpren tak.





abang ckp suka kalo aku cium dia, kalo kat umah je lah...kalo aku cium kat sekolah depan kawan2 mau dia lap balik pipi dia. siap warning jangan kiss lagi... rindu tol aku ngan anak bujang aku malam ni. actually kesian tengok dia study buat revision for 2 papers tomorrow.

malam ni aku bagi chance dia tidur ngan maknya, sirman nanti kalau nak tidur dia angkat la abang anto masuk bilik, kalau sirman malas nak angkat, dia tarik comforter tidur kat sofa merah.




kalau ai ngan anak bujang ai, mestilah gegirl dengan boipren dia...diorg kan belangkas.

Labels: , ,

RED MUMMY redded @ 9:46 PM  
Hujan...

hujan malam...
aku kesejukannnnnnnn


yihaa
jiwang karat la pulakkkk


my team Orange is the champion and ai menang, ladies champion, for the 3rd year in a row.


:)



Labels:

RED MUMMY redded @ 7:13 PM  

Ning Baizura's Wedding & Reception

Stories & Photos of Ning Baizura's Wedding & Reception


Red Mummy - The Winner Of Bloggers Idol 2006

Bloggers Idol 2006

Main Judge of Blogger Kick Start 2007

Browse Red Mummy's blog faster
with Firefox!


Red Lovers

    RED DIVAS ONLINE
    RED DIVAS

    since 9/9/05
About Red

Name: Red Mummy
Home: KL, Malaysia

About Me:
Known as Kak Red and Red Mummy, this petite lady with a strong heart recently attained the 'diva' status and now goes by the title: Red Diva. She is a mom to two kids and complete the other half of an IT Specialist. The Blogging World recognised her talents and crowned her with the title: Bloggers Idol 2006 Winner. The fame from winning the title landed her on the judge chair of the Blogger Kickstart contest, where she spat fire to the contestants without mercy but they loved her for being direct and fair. The Red Mummy tested her limit to the max during the Fear Factor Malaysia 2005. She failed at the last hurdle but the failure has made her stronger. Chess is where her love is but she is equally at home on the courts with futsal, netball, squash, badminton and bowling being her favourite activities. She is very partial to the colour RED. Berita Harian acknowledged her RED life on 18 August 2007, check out the newspaper! This blog narrates her life, so sit back and enjoy the Red Diva Story. Have something for her? contact her at http://redmummy.com/contact-red/
See my complete profile
Red Recent Stories & Photos
Red Old Stories & Photos
Where Are U (WAU) - Every Thursday


It s similar to Jejak Kasih. Mencari seseorang yang hilang, mencari rakan yang telah lama hilang berhubungan, mencari bekas makwe pakwe yang kau sangka lom kawin2, and mencari sapa2 lah yang berkenan di hati.
Ada gambo pun kita leh post kan sekali. If not just a short description bout the fellow that u are searching and looking for pun dah cukup.
Simple, submit your story using Contact Red, she will then publish yr Where Are U on Thursday.


Bersama Mak Merah (BMM) - Every Tuesday


Kita ingin meluahkan rasa hati, rindu dendam sakit jiwa marah dan kecewa mahupun gembira ataupun ingin meluahkan rahsia peribadi yg kita simpan. Kita ingin shout it out, tapi kita tersandar di level yang tidak dapat dilontarkan maybe malu orang akan mengenali anda.
Mak Merah menerima keluhan anda melalui Contact Red dan luahkan segala rasa hati yang tersirat supaya ianya tersurat.
Semua emails tidak akan ditapis, dicopy paste bulat2 di dalam entry bertajuk BERSAMA MAK MERAH, tetapi nama pengirim dan email add tidak akan disiarkan.



Red Reddies

Sponsors



Powered by

Bloglah.org : Malaysia Bloggers Community 

!

BLOGGER

Red Mummy